VAKANTIELOGIES HOLLYWOOD

WELCOME BACK

Welkom in Brugge

COVID-19 - °19/10/2020

Naar aanleiding van de beslissing van het Overlegcomité op 16/10/2020 waarbij cafés en restaurants worden gesloten voor een periode van vier weken, en wordt geëvalueerd na twee weken, hebben wij beslist om zo lang deze maatregel van toepassing is ook tijdelijk onze logies te sluiten. 

Following the decision of the Consultation Committee on 16/10/2020 whereby cafes and restaurants will be closed for a period of four weeks, and will be evaluated after two weeks, we have decided to close for the moment and as long as this measure applies.

Hope to see you again as soon as possible!

Vakantielogies Hollywood bevindt zich in het hartje van Brugge, op een boogscheut van de markt, op wandelafstand van de winkelstraten en vlakbij alle toeristische bezienswaardigheden die Brugge te bieden heeft.

De kamers zijn uniek en beschikken over alle hedendaagse comfort. De perfecte plaats om uw bezoek aan Brugge nog aangenamer te maken en tot rust te komen.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u te laten genieten van onze gastvrijheid

Parkeergelegenheid is er in nabij gelegen parkeergarage ‘’t Zand’.

Vakantielogies Hollywood maakt deel uit van VMR BOUTIQUE COLLECTION, een familie van charme-, boutique- en luxe accomodaties (hotel, B&B’s en vakantielogies). Wie direct bij een van de logies van de VMR BOUTIQUE COLLECTION boekt, doet dit steeds aan de beste voorwaarden. Een rechtstreekse online reservatie is steeds aan de laagste online prijs én veilig.