WELKOM


BISTRO HOLLYWOOD - VAKANTIELOGIES HOLLYWOOD

BISTRO HOLLYWOOD

Bistro Hollywood is gelegen op 't Zand 24, in hartje centrum Brugge, aan de voet van het concertgebouw.

 

Het restaurant is open vanaf 9h en de laatste bestellingen kunnen tot 21h15 gebeuren. Wij zijn gesloten op dinsdag en woensdag. Vanaf september 2015 zullen wij ook op maandagavond gesloten zijn vanaf 17h.

 

Wij bieden u een uitgebreide bistrokaart aan, waaronder verzorgde snacks tot verzorgde vis- en vleesgerechten. Kwaliteit en presentatie zijn voor ons een absolute must. Daar wij met dagverse producten werken, kan het zijn dat bepaalde gerechten niet voorradig zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

 

Tussen 14h en 17h30 kan ook de zoetebek in onze bistro terecht voor een pannenkoek, wafel, ijscoupe of een ander dessert.

 

Neem zeker een kijkje in onze menukaart, deze is voorzien van de melding van de allergenen zoals verplicht.

VAKANTIELOGIES HOLLYWOOD

Vakantielogies Hollywood is gelegen op 't Zand 24, in hartje centrum Brugge, aan de voet van het concertgebouw. Alle kamers zijn voorzien van een privé badkamer, tv en gratis WiFi. De kamers zijn zeer ruim en beschikken over een warm interieur. Het ontbijt wordt bediend aan tafel in onze bistro.

 

Wanneer u op zoek bent naar een dagje shoppen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze logies zijn centraal gelegen op twee minuten wandelen van de winkelstraat en op 15 minuten wandelen van de grote markt in Brugge.

 

Er is parkeergelegenheid in de ondergrondse parking " 't Zand", waar u zonder problemen uw wagen enkele dagen kan parkeren (ca. 8,00 euro per 24h). Deze parking bevindt zich voor het gebouw.

 

Op het plein 't Zand, gelegen vooraan het gebouw, kan u gezellig genieten van een terrasje of kan u een lekker hapje eten in de talrijke restaurants en terrassen.

BEZOEK EEN VAN ONZE ANDERE LOGIES